Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2009 11:45 - Стилът на известните: открадни тези визии за своя бал
Автор: defile Категория: Други   
Прочетен: 9429 Коментари: 1 Гласове:
0



Искате да изглеждате като любимата си знаменитост, но не можете да си позволите дизайнерска рокля? Няма никакъв проблем! Избрахме тези рокли,  с които ще изглеждате сякаш вървите по червения килим. 
 

1. Изисканата: Ева Лонгориа
imageimage

Вижте как красивите мъниста, в блестящи цветове превръщат тази красива рокля в абсолютен хит. Със сигурност ще се влюбите в детайлите, които са ключът към постигането на модерна визия този сезон. Горната част на роклята, няма как да остане незабелязана, със красивата кройка, почертания бюст и украсите от камъни, мъниста и пайети, докато долната част допринася за драматичен външен вид: подчертана женственост, контраст между материите, шлейф.


Как да изглеждаме като Ева: С тази красива рокля от Фавиана, ще постигнете същия ефект. Хубавото е, че се предлага в няколко цветови варианта: тъмно синьо, бяло, циклама, маслено зелено и др.


2. Свободомислещата: Кари Брадшоу от Сексът и Града

imageimage


Една от най-горещите тенденции тази година е да се явиш на голямото събитие с къса рокля, както героинята на Сара Джесика Паркър в пълнометражния филм Сексът и Града. Независимо дали е класическа коктейлна рокля без презрамки, или лъскава мини рокличка, хитовата дължина над коляното че ви накара да се чувствате секси и неповторими.

 
Как да изглеждаме като Кари: Без да е нужно да похарчим цяло състояние, с тази страхотна рокля от Фавиана Ню Йорк, можем да се превърнем в филмова звезда. Акцентът тук е на oversized цветето от едната страна.


3. Романтичната: Камерън Диаз
imageimageimage
Новият любим стил сред Холивудските звезди: пластове, воали, тафта, тюл, панделки, къдрици, цветя и бродерии.


Как да изглеждаме като Камерън: Бялото е отново на гребена на вълната тази година.Нашето предложение е тази романтична рокля, привличаща вниманието с интересната пола и актуалната за сезона една презрамка.



4. Фатaлната: Катрин Хейгъл

imageimage

Дръзката рокля на Катрин несъмнено е направена за червения килим. Висша мода: шлейфове, драперии, красиви бюстиета, перфектен стил. Този вариант е за вас, ако сте решили да акцентиране на горната част на тялото си и не се страхувате да наблегнете на бижутата- красиви колиета, големи обеци или диадеми, привличащи вниманието.

Как да изглеждаме като Катрин: С тази рокля. повлияна от стария стил на Холивуд ще имате всичко: фатална визия, перфектен силует и възможност за всякакви аксесоари. 

Роклите на Фавиана, можете да откриете в бутик Дефиле, град бургас, ул. Шейново 32 или на адрес www.elipseshop.bg


Тагове:   бал,


Гласувай:
0



1. анонимен - super
04.11.2009 16:34
Mnogo mi haresa statiqta. Naj-nakraq nqkoj da vkara v Bylgariq neshto hubavo...pisna mi ot kitajski i turski bakluci!!! Bravo! :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: defile
Категория: Други
Прочетен: 144098
Постинги: 11
Коментари: 11
Гласове: 15
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930